12 Ekim 2014 Pazar

Blogger İki Adsense Reklamını Yan Yana Koyma
Blogger sistemini kullanıp yazı yazan biri olarak herkes gibi emeklerimin karşılığını almak istiyorum. Bu nedenle blogger'dan para kazanmak için tüm dünyaca kabul görmüş ve gelmiş geçmiş en güvenilir para kazanma yöntemi olan Google Adsense reklam sistemini kullanıyorum. Blogger sitenize Google Adsense reklamı koymak için biraz uğraşmanız gerekiyor. İş sadece reklamı almakla bitmiyor,  bir de siteye reklamları yerleştirmesi var.

Bloguna adsense reklamı alıp tıklama oranı oldukça düşük olan sayfalar görmüşsünüzdür. Bu nedenle bir çok webmaster reklam tıklama oranları nedeniyle oldukça dert yanmakta. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi adsense de para kazanmanın altın anahtarlarından biri reklamları blog temasına uygun şekilde yerleştirmekten geçer.
blogger iki reklamı yan yana koyma
Bundan bir önceki konuda Blogger Yazı İçine Reklam Eklemeyi sizlere detaylı bir şekilde anlatmıştım. Bu konumuzda ise blogger konu içinde yer alan iki reklamı yan yana koymayı basitçe sizlere aktaracağım. Tek yapmanız gereken aşağıda yer alan kodun arasına reklam kodlarını ekleyip gerekli alana yapıştırmak. Yazı içine reklam eklemeyi üstte verdiğim linkten bulabilirsiniz.

Blogger İki Reklamı Yan Yana Koyma


 <b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'>    
<table border='0'>
  <tr>
    <td>  <div style='float:left;padding:0px 5px 0px 0px;'>  
        Convert Edilmiş Gooogle Adsense Reklam Kodu 1 Buraya Gelecek
</div> </td>
    <td> <div style='float:right'> 
        Convert Edilmiş Gooogle Adsense Reklam Kodu 2 Buraya Gelecek </div> </td>
  </tr>
</table>
 </b:if>

İki reklam arasına 5px'lik bir aralık eklenmiştir. Herhangi bir sorun ve sıkıntıda yorum atmaktan çekinmeyin..

Bu yazıyı beğendiğiniz mi? Paylaşın!

1 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim hocam. tablo kodları işime yaradı. :))

    YanıtlaSil

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.